Púť Muráň – Levoča 2020 v našej farnosti – deň po dni :-)

Ako sa púť dotkla našich mladých pútnikov, si môžete prečítať aj vo svedectvách 🙂
fdfdfgdgd
Deň štvrtý – sobota 4. 7.
Priatelia a farníci, ďakujem Bohu a vám za modlitby a podporu na púti Muráň – Levoča. Bol to požehnaný čas pre mňa s našimi mladými. Som obohatený. Nádherný bol aj záver v Kňazskom seminári v Spišskej Kapitule , v seminárnej kaplnke sv. Jána Nepomuckého pri kópii Panny Márie z Levoče. Boh je dobrý. Ďakujem aj za krížovú cestu na Pitelovej (12km) . I tým, ktorí sa k nám v sobotu pridali.
sdfsdfsfds

sdfdsdfsdfs
Deň tretí – piatok 3. 7.
Milí priatelia, aj dnes sme putovali. A objavili sme rozdiel medzi turistikou a putovaním. Turistika je o dosahovaní cieľa, naberaní čím väčších zážitkov, destinácii, vrcholov a vychutnávaní toho najlepšieho. Výsledkom môže byť hocičo, aj rozbité všetko. Putovanie je o premene nás samých, o pokore, jednoduchosti, závislosti na druhých a hlavne na Ňom. Výsledkom je o-Boha-tený človek. Cieľom je premena, Nebo. My chceme byť stále viac pútnikmi a nie turistami.
Dnes sme s mladými putovali za našimi chorými vo farnosti, ktorí nás chceli prijať. Modlili sme za nich i s nimi. Odovzdali sme kytičku lúčnych kvetov pre potešenie. Cítime sa o-Boha-tení. Bohu vďaka a nech je pochválený Pán Ježiš Kristus za všetko!
Bilancia dnes: Trnavá Hora (TH) – Hronská Breznica – Hronská Dúbrava – TH – Horná Trnavá Hora – spolu 18,9km. Navštívených 15 domov a vyspovedaných 19 duší, ktoré prijali aj eucharistiu.
asdadsad

fdfgdfgdg
Deň druhý – štvrtok 2. 7.
Dnes sme sa vybrali putovať a modliť na opačnú stranu. Trnavá Hora  – Jalná – Močiar – vojenská základňa – odbočka na Demian – Jalná – Trnavá Hora – 19km. Zápasili sme o súcitné srdce, modlili sme sa ruženec spolu s Máriou putujúcou do Ain Karimu za všetkých trpiacich, postihnutých ozbrojenými konfliktami, psychicky trápiacimi sa skrze chorobu či útlak iných, za fyzicky trpiacich, osamelých, sebaneprijatých, za tých, ktorých trápia výčitky svedomia.
Napriek tomu, že celý deň malo pršať, Pán nám dal nádherný čas bez jednej kvapky. Bolo treba len odvahu napriek všetkým meteo predpovediam. A nádherná bola modlitba z výšky za celú farnosť a požehnanie, ktoré sme vám všetkým vyprosovali.
yyxcyxcyxcy

sdfsdfsdfs
Deň prvý – streda 1. 7.
Putovali sme  s otvorenými zmyslami – s cieľom vidieť všetku krásu okolo nás i v nás. V modlitbe sme stáli za vás všetkých.Prešli sme trasu : Trnavá Hora – Kľačany – Ladno – Horná Dúbrava – Hronská Dúbrava – Trnavá Hora. Spolu        20 km. Zastavili sme sa pri našich kaplnkách a krížoch. Myslíme na vás všetkých. Ďakujeme za modlitby.
O. Andrej Darmo, správca farnosti
asdasds
Posted in Nové.